ІнСорс серед менторів Менторської програми 5.0

Команда Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» стала однією з 22 громадських організацій Менторської програми 5.0, спрямованої  на підсилення адвокаційних та інших спроможності організацій громадянського суспільства.

29 лютого та 1 березня відбулося офіційне відкриття програми у Києві, під час якого разом зібралися 22 досвідчених ментори та менторок і 22 організації-менті з різних куточків України.

Нашу організацію під час події представила проєктна менеджерка ІнСорс – Алла Дахновець.

«Відкриття менторської програми відбулося споминами про попередні хвилі програми та про зародження ідеї організаціями громадянського суспільства ще у 2019 році. 

Надзвичайно багато надпотужних організацій зібралися під одним дахом для розвитку громадянського суспільства вже вп’яте впродовж 5 років. Попри виклики та задля їх подолання організації менторів та менті взаємодіятимуть та формуватимуть нові підходи до зростання й набуття корисних навиків одні від одних. Оскільки менторство – це про професійний розвиток, який допомагає й підтримує у плануванні змін до бажаних результатів.

Вважаю, що досвід менторства організацією стане в нагоді не лише організації менті, а й нашій організації», – діліться своїми враженнями з офіційного відкриття Алла.