Робочий візит в Чернівці

Представники команди Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”, Ivanna Mryha, Сергій Олексієвець, Віктор Смоляк (Viktor Smoliak), спільно з Володимир Плетюк, багаторічним мером міста Шумськ та екс-головою Шумської громади, 12 січня відвідали місто Чернівці та Агенцію розвитку громад Буковини, а також поспілкувалися з керівництвом низки територіальних громад Чернівецької області.

Під час зустрічі присутні мали можливість познайомитися з діяльністю ГО «ІнСорс», напрацюваннями нашої команди щодо активізації громадян, залучення їх до прийняття рішень на місцевому рівні на прикладі Шумської громади та співпраці з Програма DOBRE.

Володимир Плетюк поділився власним практичним досвідом в сфері місцевого самоврядування, секретами ефективного налагодження співпраці з програмою DOBRE, розповів, які труднощі можуть виникнути у цьому процесі та як їх уникнути.Окрім цього, на заході були присутні регіональні координатори програми DOBRE у Чернівецькій області, які відповіли на актуальні питання та деталізували найбільш ключові аспекти роботи.

Наша організація дякує Агенція розвитку громад Буковини і Неля Малько за прекрасну організацію заходу, а представникам громад – за приємне спілкування та гостинність.