Розпочато 5-ий та останній у 2021 році онлайн-тренінг за Програмою Активні громадяни

Якщо ви уважно слідкуєте за подіями, новинами та анонсами від Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”, то звертали увагу, що ми обіцяли відкрити маленьку таємницю-новину про … https://cutt.ly/1YU3HIO

Так от, через велику кількість охочих взяти участь у 4-му тренінгу, який мав стати завершальним у 2021 році, ми з командою вирішили не відмовляти жодному й жодній в участі та запланували додатковий онлайн-тренінг.

Щоразу тренінг проходить по-особливому. Сьогоднішній день знайомств, не виняток.

  • По-перше, через велике навантаження на команду – ми адаптовуємо свої часові рамки та проводимо зустрічі в зручний час для учасників.
  • По-друге, вперше робимо двогодинну зустріч (попередньо робили лиш 4-годинні).
  • По-третє, ми вперше організовували тренінг об 19:00 і трішки переживали, чи згодяться учасники до таких вечірніх посиденьок онлайн в п’ятницю ввечері.

Проте учасники виявилися надзвичайно проактивні громадяни маленьких і великих громад України, які наповненні завзяттям ініціювати й впроваджувати зміни на локальному та глобальному рівнях.

Щоразу наші групи учасників надзвичайно різні. Цього разу до програми приєдналися громадяни з різних сфер діяльності громад – активні мешканці, викладачі, члени молодіжних рад, представники органів місцевого самоврядування та бізнесу.

До речі, ходить міф, що участь у тренінгах працівники органів місцевого самоврядування беруть лиш під час робочого процесу. Ми ж цей міф з радістю спростовуємо, оскільки серед учасників тренінгу є представники управлінських структур територіальних громад. Також із не меншою радістю повідомляємо, що активні громадяни попередніх випусків діляться враженнями та радять своїм колегам і друзям долучатися до Програми. Дякуємо, що рекомендуєте долучатися до мережі активних громадян.
______________________
Онлайн-тренінг проводиться Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.