“Активні громадяни”: ідентичність, діалог та громада

П’ята група учасників онлайн-тренінгу “Активні громадяни” (Active Citizens Ukraine) цими вихідними наполегливо навчалася, знайомилася та ділилася знаннями, досвідом та власними успішними кейсами.

Програма і справді була насиченою: активісти встигли ознайомитися та попрактикуватися в межах двох модулів (Модуль 1. Я: ідентичність і культура та Модуль 2 Я і ТИ: діалог), а також розпочати опрацьовувати Модуль 3 МИ РАЗОМ: громада.

Окрім цього, учасники кожного дня виконували домашні завдання. Варто відзначити їх відповідальність, наполегливість та творчий підхід, що кожного разу приємно дивує.

Продовження навчання відбудеться у п’ятницю, 17 грудня, з виступу Володимир Плетюк, експерта Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад, який розповість учасникам про роль громадської активності в розвитку територіальних громад.
_____________

Онлайн-тренінг проводиться Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.