Шелтер у селі Малий Говилів став тимчасовим домом для трьох сімей

У селі Малий Говилів Хоростківської міської ради, що на Тернопільщині, є прихисток для внутрішньо переміщених осіб. Шелтер став тимчасовим домом для трьох сімей.

Місцева влада спільно з мешканцями села облаштувала приміщення та забезпечила його необхідними речами. Проте у будинку, де тривалий час ніхто не проживав, не вистачає побутової техніки, Також завжди актуальною є потреба у продуктах.

Команда ГО “ІнСорс” (Іванна Мрига, Володимир Плетюк, Віктор Смоляк) зустрілася з мешканцями прихистку в селі Малий Говилів та поспілкувалася про те, як їм живеться у новому місті, які є потреби, чого не вистачає.

Завдяки проєкту “Підтримка прихистків Хоростківської громади Тернопільської області” вже найближчим часом цей шелтер облаштуємо потрібною побутовою технікою, а також передамо продуктові та непродуктові набори для людей, які там проживають.

___________________

Проєкт «Підтримка прихистків Хоростківської громади Тернопільської області» втілюється Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах програми «Шелтер», що реалізується Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Fondation de France