Співпраця з Хоростківською територіальною громадою

В цьому році команда Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” налагодила активну співпрацю з Хоростківською територіальною громадою, що на Тернопільщині. 

Зараз спільна діяльність спрямовується на забезпечення комфортних умов проживання для внутрішньо переміщених осіб, які вимушені були покинути свої домівки через повномасштабне вторгнення росії на територію України й переїхали на Тернопільщину. Такі роботи відбуваються через закупівлю за грантові кошти необхідної побутової техніки для 4 прихистків Хоросківської територіальної громади, а також забезпечення базовими продуктовими та непродуктовими наборами переселенців, як живуть як в шелтерах, так і у приватних домогосподарствах місцевих жителів.

У цій щоденній роботі з реалізації проєкту команда проєкту багато взаємодіє з місцевими активістами, працівниками соціальних служб, а також апаратом та керівництвом громади.

Наша організація знаходиться під приємним враженням та вдячністю від активності й бажання долучитися до доброї справи активістів та активісток молодіжно-християнської спільноти «Еммануїл» з їхнім духовним наставником о.Петром Панасюком, керівництва ліцеїв №1 та №2 м.Хоростків. Саме в такому активі сила розвитку територіальних громад України.

Разом до перемоги!