Відбулася зустріч групи самопідтримки та майстер-клас з виготовлення свічок з вощини

У місті Хоростків Марія Гіжицька провела чергову зустріч груп самопідтримки для внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Хоростківській громаді. Учасники  мали можливість краще познайомитися один з одним, розповісти свої історії приїзду на Тернопільщину, а також в товаристві своїх дітей взяти участь в арттерапевтичному занятті, яке проводилося після зустрічі.

Марія Гіжицька, менторка груп самопідтримки, ділиться своїми враженнями після заходу: “32 людини на одному заході в мене ще не було. Це щось нове. Нові емоції, нове спілкування з людьми. Проте у цьому процесі завжди головне – це результат. Мені здається, що кожен, хто прийшов, отримав щось своє. Було приємно спостерігати за позитивними емоціями людей. Значить, що це все ми робимо – не дарма.”

__________________

Проєкт «Підтримка прихистків Хоростківської громади Тернопільської області» втілюється  Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах програми «Шелтер», що реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки @Fondation de France.