Екватор жовтневої серії онлайн-тренінгів «Активні громадяни»

2 жовтня учасники та учасниці з різних регіонів України відвідали другий день із чотирьох онлайн-тренінгу «Активні громадяни». Цього разу він  присвячений модулю «Я і ти: діалог».  Модерували подію членкині ГО «ІнСорс» Іванна Мрига, Алла Дахновець та Віктор Смоляк. Під час групових дискусії учасники та учасниці з’ясовували, що ж таке діалог та  як краще давати зворотний зв’язок. 

Також на подію завітав експерт з розвитку туризму в громадах, власник садиби «Дім мандрівника» Сергій Тостіхін. Він поділився досвідом  створення  сільської садиби як туристичного об’єкта та дав поради, як просувати туризм під час  війни.


«У своєму туристичному бізнесі ми керуємося трьома принципами: «Зацікавити», «Затримати», «Захопити». Зацікавити — вигадати щось особливе. Затримати — створити таку атмосферу, щоб відвідувачі побули в нас довше. Захопити — зробити так, щоб наші гості стали нашими фанатами», — розповідає Сергій Толстіхін.

Онлайн-тренінги «Активні громадяни» проводяться Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine). Наступні онлайн-тренінги цієї серії пройдуть 8 та 9 жовтня. Після чого учасники та учасниці зможуть податися на міні-гранти від Британської Ради для реалізації проєктів у своїх громадах.