Побутова техніка для прихистків Хоростківської громади

У Хоростківській територіальній громаді зараз проживає 320 українців, що були вимушені залишити свої домівки через повномасштабне вторгнення росії на територію України. 79 людей стали мешканцями шелтерів, які місцева влада облаштувала в придатних для проживання місцевих будівлях, зокрема в колишніх приміщеннях шкіл.

На даний час в прихистках обладнані приміщення під спальні, їдальню, кухню, душові кімнати з туалетами. Крім того, є меблі та обладнання для комфортного проживання, які не потребують додаткової закупівлі (унітази, шафи для книг, кухонні столи тощо). Поряд з тим, зберігалася потреба у побутовій техніці, якої потребуватимуть переселенці для щоденного використання та покращення умов проживання.

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” завдяки підтримці партнерів Фонду Східна Європа та Fondation de France розпочав передавати мешканцям цих прихистків необхідну побутову техніку. 

__________________

Проєкт «Підтримка прихистків Хоростківської громади Тернопільської області» втілюється Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах програми «Шелтер», що реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Fondation de France.