Фініш ще одного онлайн-тренінгу«Активні громадяни»

Упродовж чотирьох вихідних учасники та учасниці з сімнадцяти регіонів України розвивали свій потенціал як активних громадян та здобували навички для реалізації власних проєктів.

Під час четвертого дня тренінгу говорили про втілення проєкту: від визначення проблеми до результатів. Зокрема, у групах розробляли проєкти, які вирішують соціальні проблеми на локальному рівні. Так, учасники та учасниці змогли підготуватися до заповнення власної проєктної заявки. А на панелі «Запитання-відповіді» отримати кілька корисних порад від команди ГО «ІнСорс». 

Також на подію завітав експерт Асоціації об’єднаних територіальних громад  Володимир Плетюк. Він поділився власним досвідом реалізації проєктів та розповів про ініціативи, які вдалося втілити з 24 лютого.

«Гроші — не основне у проєкті. Головне — ідея, якщо є креативна ідея — знайдеться ресурс», — поділився Володимир Плетюк.

Наступний етап — заповнення проєктної заявки, щоб позмагатися за мінігрант від Британської Ради для проєкту у власній громаді. Таку нагоду мають усі учасники та учасниці, які отримали сертифікат про успішне проходження онлайн-навчання “Активні громадяни”.

«Дуже насичені чотири дні! З багатьома цікавими людьми познайомилася. Сподіваюся, що скоро ми вже зустрінемося як конкуренти», — ділиться  учасниця Ганна Молодичук.

Онлайн-тренінги «Активні громадяни» проводяться Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine). Наступна серія таких тренінгів пройде 22, 23 та 29, 30 жовтня. Податися можна до 18 жовтня (включно) за посиланням: https://forms.gle/K6ohNBtoZ7LKkmHc6