Групи самодопомоги з елементами арттерапії тривають

Команда Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» продовжує проводити групи самопідтримки в Хоростківській територіальній громаді. Модерують роботу таких груп Оксана Олексієвець та Марія Гіжицька – менторки, майстрині та членкині ГО «ІнСорс».

Учасники зустрічей груп самопідтримки багато спілкуються між собою, діляться емоціями, почуттями та життєвими історіями, а ще мають можливість створити власноруч невеликий виріб, яких залишається їм на згадку. 

Зокрема, з Марією Гіжицькою учасники часто виготовляють свічки з вощини, які на цей час не лише красивий елемент домашнього декору, який додає затишку, але й актуальна та потрібна всім річ.

Окрім цього, з Оксаною Олексієвець учасники мають змогу пройти невелику психологічну експрес-діагностику, назначивши та проаналізувавши всій актуальний психологічний стан на цей момент.

Проєкт «Підтримка прихистків Хоростківської громади Тернопільської області» втілюється Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» в межах програми «Шелтер», що реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Fondation de France.