Групи самодопомоги: щотижневі зустрічі у Плужному тривають

Фахівці Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” продовжують організовувати групи самодопомоги з елементами арт-терапії для внутрішньо переміщених людей, а також всіх охочих у Плужненській територіальній громаді (Тернопільщина).

Групи самодопомоги – це своєрідний розмовний гурток за участю невеликої кількості учасників, яких об’єднує бажання та відкритість до взаємодопомоги, щоб спільно подолати проблеми один одного. Учасники не є фахівцями та спеціалістами у розв’язанні тих проблем, які намагаються вирішити. У цій справі головне відкритість, щирість та вміння слухати.

Приємним та цікавим доповненням до зустрічі групи самодопомоги є тематичні майстер-класи. Цього разу учасники зустрічі мали можливість при підтримці майстрині та менторки груп самодопомоги, Марії Гіжицької (Маша Гіжицька), виготовити свічки з вощини.

__________

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).