Група самопідтримки в Плужному: спілкуємося та виготовляємо флікери

Групи самопідтримки продовжують працювати у Плужненській територіальній громаді (Хмельниччина) та є відкритими для всіх охочих. Під час таких зустрічей є можливість поспілкуватися, обговорити актуальне, а також взяти участь у цікавому та актуальному майстер-класі.

Минулого тижня Оксана Олексієвець (@Ксенія Олексієвець) модерувала одну з також зустрічей для внутрішньо переміщених людей, а по її завершення провела майстер-клас зі виготовлення флікерів.

Флікери – це маленькі значки або наклейки, які відбивають світло в темряві. Вони допомагають побачити пішохода в нічний час. Оксана Олексієвець вже проводила такі майстер-класи декілька років тому в межах іншого проєкту ГО “ІнСорс”, проте у зв’язку з надзвичайною актуальністю використання світловідбивачів зараз, то тепер ці майстер-класи стали доповненням до груп самопідтримки.

Отже, продовжуємо спілкуватися, підтримувати один одного та створювати потрібні аксесуари для себе та близьких.

__________

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).