РОЗВИТОК БІЗНЕСУ ПІВНІЧНОЇ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою оголошують про старт проєкту “Розвиток бізнесу північної Тернопільщини”.

Метою проєкту є стимулювання розвитку підприємництва північної Тернопільщини, створення умов для бізнес-освіти потенційних та діючих підприємців, підвищення інвестиційної привабливості громад та стимулювання залучення інвестицій.

Проєкт реалізовуватиметься в межах трьох громад: Лановецької міської територіальної громади, Збаразької міської територіальної громади та Кременецької міської територіальної громади.

«Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» — це комплексна ініціатива, яка  передбачає чимало актуальних можливостей для МСП – від навчальної складової до можливості залучити грантові кошти для розвитку власної справи.

Проєкт дозволить започаткувати дієві механізми підтримки та подальшого розвитку конкурентноспроможності малого та середнього бізнесу трьох територіальних громад, які будуть ефективними та затребуваними саме на місцевому рівні, в наявних умовах та відповідатимуть потребам саме місцевих підприємців.

Дізнатися більше деталей про проєкт та всі його можливості й активності можна буде під час презентації, що відбудеться найближчим часом.

Тож слідкуйте за анонсами, поширюєте інформацію про нові можливості серед знайомих підприємців та ставайте учасниками активностей, які будуть частиною цього проєкту. 

Проєкт «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.