Відбір учасників Бізнес-школи “B2B School”

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою в межах проєкту “Розвиток бізнесу північної Тернопільщини” оголошують відбір учасників Бізнес-школи “B2B School”.

Бізнес-школа “B2B School” – це унікальна можливість отримати бізнес-освіту у рідній громаді.

Протягом чотиримісячного навчання учасники школи отримають актуальні знання та навички щодо ведення власного бізнесу, вивчать досвід й кращі практики розвитку МСП на базі профільних інституцій у Тернополі, Івано-Франківську та Львові, при менторському супроводі експертів з багаторічним досвідом розроблять та подадуть для отримання грантової підтримки бізнес-плани.

По завершенню навчання у школі учасники отримають сертифікати.

До участі запрошуються представники та представниці Збаразької, Кременецької та Лановецької міських територіальних громад, які мають бажання започаткувати власну справу, а також вже зареєстровані підприємці цих трьох громад, які хочуть розширити власну діяльність через нові знання та можливості.

Єдина вимога до учасників це обов’язкова участь у 12 тренінгах, що проходитимуть орієнтовно 3 рази на місяць.

Дедлайн реєстрації на навчання: 5 травня 2023 року.
Період навчання в школі: травень-серпень 2023 року.

Кількість місць обмежена. Учасниками Бізнес-школи “B2B School” стануть 20 вмотивованих представників та представниць трьох громад.

Відбір до участі у школі буде відбуватися через оцінку мотивації заявників, тому закликаємо відповідально заповнювати форму реєстрації.
https://lnkd.in/eiyrnVqe

Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами, обідом, кава-брейками. Проїзд до місця проведення школи буде забезпечений додатково.


Бізнес-школа «B2B School» є частиною проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.