Завдяки співпраці EU4Business та Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» запрацювала Бізнес-школа «B2B School»

12 травня 2023 року в коворкінг-просторі для підприємців Лановецької територіальної громади в межах програми EU4Business розпочала роботу бізнес-школа «B2B School».

Перший тренінг в межах бізнес-школи був присвячений темі «Основи підприємництва. Історії успіху».

Тренер заходу – Антон Філатов, експерт-коуч з організації підприємницької діяльності, стартапер.

Робота під час навчання складалася із теоретичної та практичної частини. Учасники мали змогу презентувати себе та свої ідеї й цілі, яких вони прагнуть досягнути. Тренер розповів присутнім про важливість вміння правильно формувати цілі, навів приклади успішних кейсів з розвитку власної справи в різних регіонах України та у різноманітних напрямках.

У другій половині дня учасники та учасниці школи отримали можливість ознайомитися з побудовою шаблону бізнесу Lean Canvas, з інструментами планування (декомпозиція цілей, визначення пріоритетності задач).

Перший день завершився отриманням домашнього завдання. Бізнес-школа продовжує свою роботу і наступний тренінг відбудеться вже у четвер, 18 травня.

_________________________

Захід організовано Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.