Бізнес-школа «B2B School»: відбувся тренінг «Культура підприємництва»

За підтримки програми EU4Business 18 травня 2023 року в коворкінг-просторі для підприємців відбувся тренінг на тему «Культура підприємництва». Захід пройшов в межах роботи бізнес-школи «B2B School».

Під час одноденного заходу учасники та учасниці опрацювали два великих модулі – «Культура лідера» та «Культура екосистеми». Тренеркою була Ганна Кулешова, яка поділилась з учасниками розвитком культури підприємництва в Україні. Завдяки груповому мозковому штурму були напрацьовані складові елементи розвитку підприємця та його бізнесу. Під час групової дискусії вдалось обговорити роль власника в бізнесі, а також моделі поведінки та управління.

У другій половині дня була групова робота над описом екосистеми та аналізом ділових зв’язків, а також побудови етичних відносин в екосистемі на всіх рівнях.

На завершення тренінгового дня учасники та учасниці обговорили важливість репутації керівника та бізнесу, іміджу підприємця, роботодавця, а також проаналізували поняття «авторитетності» та «стандартів галузі».

Бізнес-школа «B2B School» продовжить свою роботу в наступний четвер, 25 травня.

______

Захід організовано Центром розвитку ініціатив «ІнСорс»в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.