Бізнес-школа «B2B School»: відбувся тренінг «Підприємець та його ділові якості»

За підтримки програми EU4Business в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини», який реалізує Центр розвитку ініціатив «ІнСорс», 25 травня 2023 року в коворкінг-просторі для підприємців відбувся тренінг на тему «Підприємець та його ділові якості», Захід є частиною бізнес-школи «B2B School», учасниками якої є діючі та потенційні підприємці трьох територіальних громад – Збаразької, Лановецької та Кременецької.

Тренер заходу – Антон Філатов, експерт-коуч з організації підприємницької діяльності, стартапер.

Під час цього тренінгу учасники та учасниці обговорили те, якими діловими якостями має володіти підприємець, як формуються команди для бізнесу, чому важливий тімбілдінг та якими є ефективні інструменти комунікації.

У другій половині заходу була групова робота над опрацьованням сучасних інструментів тайм-менеджменту, а також учасники отримали можливість презентувати власні ідеї та стартапи.

Бізнес-школа «B2B School» продовжить свою роботу 8 червня з виїзного тренінгу в місті Тернопіль.

___________

Захід організовано Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.