Зустріч з громадами північної Тернопільщини щодо початку розробки інвестиційних документів

За підтримки програми EU4Business  в межах проєкту “Розвиток бізнесу північної Тернопільщини”, що реалізується ГО “ІнСорс”, 26 травня 2023 року відбулася онлайн-зустріч з представниками трьох громад північної Тернопільщини – Збаразької, Кременецької та Лановецької територіальних громад. Учасники зустрічі обговорили початок співпраці щодо розробки серії інвестиційних документів для кожної з громад.

Так, в межах проєкту “Розвиток бізнесу північної Тернопільщини” передбачається розробка таких документів:

  • інвестиційних паспортів для Лановецької, Збаразької та Кременецької громад Тернопільської області (по одному інвестиційному паспорту для кожної з громад);
  • інформаційних матеріалів для інвестиційних об’єктів Лановецької, Збаразької та Кременецької громад Тернопільської області (по 3 інвестиційних об’єкти для кожної з громад);
  • муніципальних дорожніх карт для Лановецької, Збаразької та Кременецької громад Тернопільської області (по одній дорожній карті для кожної з громад).

Над розробкою цих документів спільно з громадами працюватиме Костянтин Орловський, підприємець, інвестор, експерт.

_________________________

Захід організовано Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.