ТРЕНІНГ «АДАПТАЦІЯ БІЗНЕСУ ДО УМОВ ВІЙНИ» ВІДБУВСЯ В ЗБАРАЖІ

В межах програми EU4Business, за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини при співпраці Фонду розвитку підприємництва та Центру розвитку ініціатив «ІнСорс», у місті Збараж відбувся тренінг «Адаптація бізнесу до умов війни».

Тренером заходу став Антон Філатов, який є експертом-коучем з організації підприємницької діяльності та стартапером, а учасниками – діючі малі та середні підприємці трьох громад північної Тернопільщини – Збаразької, Кременецької та Лановецької територіальних громад.

Учасники та учасниці заходу під час 8-годинного офлайн заходу спільно з тренером визначили основні статті доходу власного бізнесу, провели систематизацію критичних бізнес-функцій. Багато уваги було приділено аналізу можливих ризиків, з якими найчастіше стикається малий та середній бізнес в Україні. При фасилітаційній підтримці тренера учасники заходу сформували індивідуальні стратегії адаптації власного бізнесу до ймовірних ризиків.

Варто зазначити, що тематика даного тренінгу виявилася дуже актуальною та викликала значні обговорення, обмін досвідом та рефлексію серед учасників.

Вже 25 липня в місті Кременець відбудеться наступний тренінг в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини», де зацікавлені підприємці трьох громад зможуть поглибити свої знання й навички щодо кризового менеджменту.

_________

Захід організовано Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.