В МЕЖАХ БІЗНЕС-ШКОЛИ «B2B SCHOOL» ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «Фінансова грамотність для власників»

13 липня в межах бізнес-школи «B2B School», яка працює завдяки співпраці з програмою EU4Business, Фондом розвитку підприємництва та Центром розвитку ініціатив «ІнСорс», в коворкінг-просторі для підприємців Лановецької територіальної громади було проведення тренінг на тему «Фінансова грамотність для власників».

Тренерка заходу – Надія Карплюк, керуюча партнерка «K&K Consulting», бізнес-тренерка, бізнес-консультантка, співзасновниця ГО «Агенція зі сталого розвитку та інновацій».

Протягом 8 годин активної офлайн роботи учасники та учасниці тренінгу мали багато практичної роботи, жвавих обговорень, обміну досвідом та думками.

При професійному супроводі тренерки були опрацьовані такі підтеми: що таке управлінський облік та навіщо його вести; дохід і його види; витрати та їх види; собівартість; прибуток і його види; три основних звіти підприємця та що вони показують.

Нагадаємо, що учасниками та учасницями тренінгу є представники трьох громад північної Тернопільщини – Збаразької територіальної громади, Кременецької територіальної громади та Лановецької територіальної громади.

Наступний тренінг в межах бізнес-школи «B2B School» відбудеться 20 липня в місті Кременець.

_______________________

Тренінги організовуються в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою Лановецька міська рада ǀ Lanivtsi City Council в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.