ТРЕНІНГ «ПІДПРИЄМЕЦЬ ТА ЙОГО ДІЛОВІ ЯКОСТІ» ВІДБУВСЯ У ЛАНІВЦЯХ

15 серпня в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини», який працює завдяки співпраці з програмою EU4Business, Фондом розвитку підприємництва та Центром розвитку ініціатив «ІнСорс», у місті Ланівці було проведено тренінг на тему «Підприємець та його ділові якості».

Тренер заходу – Іван Кульчицький, експерт зі стратегічного та проєктного управління, PhD з економіки, сертифікований бізнес-коуч та ментор з інноваційного підприємництва, досвід роботи із МСБ, громадами, громадськими організаціями, тренер проєктів з розвитку бізнесу та місцевих громад за підтримки міжнародних донорів та програм USAID, UNFPA, UNDP, GIZ, МФ «Відродження», Polish Aid, U-LEAD.

Тренінг мав практичну та теоретичну частину, які було розроблено із урахуванням аудиторії заходу. Учасниками тренінгу стали представники підприємництва Збаразької, Лановецької та Кременецької територіальних громад.

Перша частина тренінгового дня була присвячена фасилітації на тему «Що має вміти та знати український підприємець?».Після активного обговорення учасники та учасниці тренінгу опрацювали тему «Типи підприємців та їх ділові якості».У другій половині тренінгу група ознайомилася з типологією DISC та кодом І. Адізеса як ключем розуміння сильних сторін підприємця.

В завершенні тренінгу було проведено фасилітацію на тему «Алгоритм формування навичок успішного підприємця»Наступний тренінг в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини» відбудеться 29 серпня у місті Ланівці.

Захід організовано Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.