ВІДБУВСЯ 11-Й ТРЕНІНГ В МЕЖАХ БІЗНЕС-ШКОЛИ «B2B SCHOOL»

17 серпня в межах бізнес-школи «B2B School», яка працює завдяки співпраці з програмою EU4Business, Фондом розвитку підприємництва та Центром розвитку ініціатив «ІнСорс», у місті Ланівці було проведення тренінг на тему «Підготовка дорожньої карти розвитку власної справи».

Під час цього тренінгового дня з учасниками та учасницями навчального заходу працювала Оксана Кулеба – підприємиця, CEO, консультантка, громадська активістка.

Протягом дня група спільно з тренеркою проаналізувала та ще раз пригадала отримані знання з попередніх занять, напрацювали алгоритми їх застосування на практиці у майбутньому. Учасники та учасниці багато обговорювали, працювали у малих групах та ділилися власними думками та досвідом.

Варто зазначити, що це вже 11 навчальний тренінг для діючих та потенційних підприємців Лановецької, Збаразької та Кременецької громад і він став завершальним для цих учасників бізнес-школи «B2B School». Вже 5 вересня відбудеться Підсумкова зустріч «Тест на готовність до розвитку свого бізнесу». Під час цього заходу будуть врученні сертифікати, а також підсумовано 3 місяці активного навчання.

Захід організовано Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.