ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «КУЛЬТУРА ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

За підтримки програми EU4Business в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини», який реалізує Центр розвитку ініціатив «ІнСорс», 29 серпня 2023 року в Культурному центрі Єловицьких відбувся тренінг на тему «Культура підприємницької діяльності». Учасниками події стали діючі підприємці та самозайняті особи трьох територіальних громад – Збаразької, Лановецької та Кременецької.

Тренерка заходу – Ганна Кулешова, консультантка, спікерка бізнес-заходів, фахівчиня з просування бізнесу, пошуку антикризових рішень та нових напрямків розвитку, розробки систем мотивації та KPI.

Під час тренінгу учасники та учасниці ознайомилися з визначенням культури лідера. Тренерка розкрила тему «Характерологія для бізнесу», ознайомила підприємців з історією розвитку культури підприємництва в Україні та її тенденціями, учасники пройшли тест «Картина світу підприємця» та опрацювали його результати. Особлива увага учасників приділялася обговоренню важливості розвитку та навчання в бізнесі, а також аналізу етапів розвитку підприємця та його бізнесу.

Друга частина заходу робота була присвячена екосистемам, їх формуванню та розвитку, важливості репутації керівника та бізнесу (як побудувати та розвивати), її іміджу та авторитету, а також галузевим стандартам як конкурентній перевазі.

Наступний тренінг в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини» відбудеться 20 вересня та буде присвячений темі «Грантова підтримка бізнесу».

___________

Захід організовано Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.