Набір учасників на тренінг «Онлайн-маркетинг»

#ЗАРОБЛЯЙ_у_своїй_ГРОМАДІ

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах проєкту  «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» оголошують набір учасників на тренінг «Онлайн-маркетинг».

Тренер – ІВАН КУЛЬЧИЦЬКИЙ, експерт зі стратегічного та проєктного управління. PhD з економіки, сертифікований бізнес-коуч та ментор з інноваційного підприємництва. Досвід роботи із МСБ, громадами, громадськими організаціями. Тренер проєктів з розвитку бізнесу та місцевих громад за підтримки міжнародних донорів та програм USAID, UNFPA, UNDP, GIZ, МФ  «Відродження», Polish Aid, U-LEAD.

До участі запрошуються  представники та представниці  Збаразької, Кременецької та Лановецької міських територіальних громад, які є діючими підприємцями цих трьох громад та хочуть розширити власну діяльність через нові знання та можливості, а також всіх тих, кому актуальна та цікава дана тема.

Дата та час проведення: 28 вересня 2023 року з 10:00 по 18:00

Місце проведення: місто Кременець Тернопільська область

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3rePoXu9Ct5WfHLG7

Кількість місць обмежена. Учасниками стануть 20 представників та представниць трьох громад.

Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами, обідом, кава-брейками. Проїзд  до місця проведення не забезпечується.

______________

Тренінги організовуються в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.