Набір учасників на тренінг «Фінанси для власників»

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» оголошують набір учасників на тренінг «Фінанси для власників».

Тренер – Надія Карплюк, керуюча партнерка «K&K Consulting», бізнес-тренерка, бізнес-консультантка, співзасновниця ГО «Агенція зі сталого розвитку та інновацій».

До участі запрошуються представники та представниці Збаразької, Кременецької та Лановецької міських територіальних громад, які є діючими підприємцями цих трьох громад та хочуть розширити власну діяльність через нові знання та можливості, а також всіх тих, кому актуальна та цікава дана тема.

Дата та час проведення: 19 жовтня 2023 року з 10:00 по 18:00

Місце проведення: місто Збараж Тернопільська область

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/aWE61oZke6Lrz46k9

Кількість місць обмежена. Учасниками стануть 20 представників та представниць трьох громад.

Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами, обідом, кава-брейками. Проїзд до місця проведення не забезпечується.

__________

Тренінги організовуються в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.