Онлайн-форум «Інвестуй у свою громаду»  

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» оголошують набір учасників на участь в онлайн-форуму «Інвестуй у свою громаду».

Онлайн-форум «Інвестуй у свою громаду» – це можливість ознайомитися з інвестиційним потенціалом Збаразької, Лановецької та Кременецької територіальних громад, наявними інвестиційними пропозиціями в кожній з громад, а також дізнатися алгоритм налагодження дієвої співпраці місцевого самоврядування та приватного сектору для економічного розвитку громад та територій.

До участі запрошуються представники та представниці територіальних громад, діючі підприємцями, а також всі, кому актуальна та цікава дана тема.

Дата та час проведення: 16 листопада 2023 року з 10:00 по 14:00

Формат – онлайн

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/iyc6aBgRcFkSS2TY9

Захід організовується в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.