Участь в Діалоговому майданчику з питань професійної орієнтації населення

29 липня Іванна Мрига, голова ГО «ІнСорс», взяла участь в черговому засіданні Діалогового майданчика з питань професійної орієнтації населення, що працює на базі Шумської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

До онлайн-засідання також приєдналися представники різних установ Шумського району та обговорили актуальні питання з організації професійної орієнтації населення, зокрема, в умовах карантину.

Іванна Мрига розповіла про дотичні аспекти роботи Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” у цьому напрямку на сьогодні. Зокрема, наша організація є регіональним партнером “Пакт заради молоді-2020”.

Дана ініціатива об’єднує зусилля компаній, держави та освіти для вирішення проблем працевлаштування молодих людей. Тепер завдяки зусиллям нашої організації “Пакт заради молоді-2020” впроваджується і на Шумщині.

Окрім цього, команда ГО «ІнСорс» є учасником 2-го компоненту Школи організацій із розвитку підприємництва «На варті інтересів бізнесу» від Фонду Східна Європа та Програми USAID.

Це дворічна програма, за допомогою якої наша організація зможе відкрити нові можливості для розвитку малого та середнього бізнесу Шумського району.