ІнСорс та «Активні громадяни» зібрали разом активістів з 15 областей України

3 жовтня команда Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” розпочала другий тренінг з серії заходів в межах програми «Активні громадяни» (Active Citizens Ukraine) від Британської Ради. Цієї суботи 30 представників та представниць неурядових організацій зібралися разом, щоб спілкуватися, вчитися та започатковуватися партнерства. Цього разу учасниками тренінгу стали активісти з 15 областей України. Найбільше учасників з Хмельниччини, Тернопільщини, Київщини та Запоріжжя.

Перший день 4-денного онлайн тренінгу був присвячений темі «Ідентичності та культури», чимало уваги приділялося обміну думками, досвідом та реалізованими проєктами.

“Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Мета проєкту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

___________________

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).