ОНЛАЙН-ФОРУМ «ІНВЕСТУЙ У СВОЮ ГРОМАДУ»

16 листопада в межах бізнес-школи «B2B School», яка працює завдяки співпраці з програмою EU4Business, Фондом розвитку підприємництва та Центром розвитку ініціатив «ІнСорс», відбувся онлайн-форум  «Інвестуй у свою громаду».

Учасниками події стали представники та представниці територіальних громад, діючі підприємці громад, які зараз проживають за кордоном, внутрішньо переміщені особи-підприємці.

Під час онлайн-форуму «Інвестуй у свою громаду» було представлено інвестиційний потенціал Збаразької, Лановецької та Кременецької територіальних громад. В межах проєкту “Розвиток бізнесу північної Тернопільщини” розроблено ряд стратегічних документів для громад, які презентувалися під час заходу:

  • Інвестиційні паспорти для Лановецької, Збаразької та Кременецької громад;
  • Інформаційні матеріали для інвестиційних об’єктів Лановецької, Збаразької та Кременецької (по 3 інвестиційних об’єкти для кожної з громад; всього 9 об’єктів);
  • Муніципальні дорожні карти для Лановецької, Збаразької та Кременецької громад (по одній дорожній карті для кожної з громад).

Дані документи для учасників онлайн-форуму представили:

  • Олег Казмірчук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Лановецької міської ради
  • Ігор Гук, заступник міського голови Кременецької міської ради
  • Олександр Войціховський, начальник управління економіки та залучення інвестицій Збаразької міської ради

Як зазначили учасники події, наявність цих документів є надзвичайно важливою для кожної територіальної громади, адже створює позитивне підґрунтя для налагодження дієвої комунікації між владою та бізнесом, підвищує привабливість громади та робить її більш відкритою.

Всі розроблені документи знаходитимуться у відкритому доступі на сайтах територіальних громад, а також з ними можна ознайомитися на сайті Центру розвитку ініціатив “ІнСорс”, перейшовши за посиланням: https://insource.com.ua/publication

Вже 22 листопада в місті Ланівці відбудеться підсумковий захід проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини». Під час події буде можливість дізнатися більше деталей про проєкт та його результати, поспілкуватися зі запрошеними гостями та поділитися власними думками й ідеями. Тож запрошуємо реєструватися для участі у заході: https://forms.gle/jnFpFVRHXGonoszZ7

_________________________

Захід організовано Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.