ІнСорс оголошує запит цінових пропозицій на виготовлення промоційних матеріалів (ПРОДОВЖЕНО)

Запит на надання цінових пропозицій для Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” (промоційних матеріалів) продовжено до 18:00 год 08 березня 2024 року.

Послуги виготовлення промоційних матеріалів

ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється в межах імплементації проєкту “Посилене партнерство для сталого розвитку”, що фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку у співпраці з UNDP в Україні, що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.

ЗАГАЛЬНА МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

Загальною метою цього завдання є отримання послуг з виготовлення промоційних матеріалів в рамках поточного завдання та цілями, які визначено в проєкті “Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області”, який реалізує громадська організація “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”. Ця закупівля відповідає досягненню цілей Угоди про надання гранту UNDP-UKR_2023_ IEG/7.

Конкретні очікувані результати включають у себе, з поміж інших, наступні:

  • Завдання 1: Розробка дизайну інформаційних продуктів (брошура, флаєр, рекламний банер, вивіска), 1 послуга;
  • Завдання 2: Друк ролл ап проєкту (Розмір 1000х2000 мм та конструкція), 1 штука;
  • Завдання 3: Друк інформаційних брошур (Брошура на скобу 148×210, 8 стр Блок: 8 стр, Глянцевий 150 г, Без покриття), 1000 штук;
  • Завдання 4: Друк флаєра (99×210мм, Глянцевий 130 г, CMYK, Без покриття), 4000 штук;
  • Завдання 5: Друк Вивіски-логотипа інформаційно консультативного пункту для бізнесу, Матеріал – пластмаса; Білий фон, логотип Інформаційно консультативного пункту для бізнесу ____(назва громади) Ширина 1 м, висота 50 см, 8 штук;
  • Завдання 6: Роздаткові матеріали для 50 унікальних учасників “Школа бізнес-консультанта”, 50 наборів;
  • Завдання 7: Роздаткові матеріали для 40 унікальних учасників воркшопу, 40 наборів;
  • Завдання 8: Роздаткові матеріали для 100 учасників форуму (один набір включає: екосумку, ручку та блокнот), 100 наборів.

ОБСЯГ РОБІТ

Під керівництвом визначеного представника Громадської організації “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”, Підрядник виконає наступні види робіт в рамках виконання завдань описаних детально в Технічному завданні (Додаток до запиту).

ДОСВІД І КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ ДО ПІДРЯДНИКА

  • суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України;
  • має досвід роботи у відповідній сфері та відповідні КВЕДи; 

реєстраційні документи:

  • копію паспорта за реєстрацією ФОП або керівника підприємства – сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце реєстрації;
  • виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку;
  • довідка про відкриття рахунку/реквізити банку;
  • має можливість надати послуги у вказаний в договорі строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір про надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо);
  • постачальник має бути зареєстрований на підконтрольній території України, з терміном реєстрації не менш 2 (двох) років.

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Цінова пропозиція подається до Громадської організації “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” не пізніше 18:00 год 08 березня 2024 року.

Документи повинні бути складені українською мовою, та у електронному вигляді (у форматі PDF одним файлом) надіслані учасником на електронні адреси громадської організації “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” office@insource.com.ua з темою листа «Цінова пропозиція на послуги з виготовлення промоційних матеріалів від ___________(ПІБ)».

До цієї Пропозиції додається:

  1. цінова пропозиція у формі Додатка до запиту (ціна повинна бути вказана в гривнях);
  2. референс-лист.

Додатки