Долучайтеся до онлайн-вебінару про грантові програми для підтримки та розвитку бізнесу

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» та Тернопільська обласна військова адміністрація запрошують на онлайн-вебінар «Практичні аспекти впровадження державних та компенсаційних грантових програм для підтримки та розвитку бізнесу».

Коли? 27 березня, 2024, о 11:00–13:00
Формат: онлайн

Говоритимемо про такі грантові програми як «Власна справа» та «Грант для ветеранів та членів їх сімей», особливості надання грантів для переробних підприємств та як отримати компенсаційні витрати роботодавцям. Також до нас долучаться представники та представниці бізнесу, які поділяться своїм досвідом реалізації грантових проєктів.

Захід буде корисним для власників та власниць малого і середнього бізнесу, тих, хто збирається запускати власну справу, зокрема ВПО та представників/ниць релокованих підприємств.

Реєстрація до 18:00 25 березня за посиланням: https://forms.gle/V9KGAgCKQZ7Px55b6
До зустрічі!

Вебінар організовується в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.