ІнСорс оголошує запит цінових пропозицій на закупівлю меблів для консультативних пунктів для бізнесу в Тернопільській області

Запит на надання цінових пропозицій для Центру розвитку ініціатив “ІнСорс”

Закупівля меблів

Дата публікації запиту: 26 лютого, 2024

ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД

Закупівля товарів за цим технічним завданням здійснюється в межах імплементації проєкту “Посилене партнерство для сталого розвитку”, що фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку у співпраці з UNDP в Україні, що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.

ЗАГАЛЬНА МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

Громадська організація “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” має намір закупити меблі офісні (столи 8 шт, крісла 8 шт, стільці 8 шт), який використовуватиметься для реалізації ініціатив в рамках програми малих грантів проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР». Ця закупівля відповідає досягненню цілей Угоди про надання гранту UNDP-UKR_2023_ IEG/7.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ / СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ЛОТУ №1

Постачання Підрядником стіл письмовий 120×60 см з тумбою і шухлядою, білий, 8 штук для громадської організації “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” має здійснюватися відповідно до нижчезазначеної технічної специфікації. 

Адреса доставки: місто Тернопіль, вулиця Грушевського, будинок 8

Умови постачання: В ціну предмета закупівлі включаються витрати на транспортування, навантаження, розвантаження до вказаної вище адреси.

Технічна специфікація: Cтіл письмовий 120×60 см з тумбою і шухлядою, сірий металік/ антрацит/ графіт

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ / СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ЛОТУ №2

Постачання Підрядником Крісло, 8 штук для громадської організації ”Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” має здійснюватися відповідно до нижчезазначеної технічної специфікації. 

Адреса доставки: місто Тернопіль, вулиця Грушевського, будинок 8

Умови постачання: В ціну предмета закупівлі включаються витрати на транспортування, навантаження, розвантаження до вказаної вище адреси.

Технічна специфікація: Крісло, Колір: чорний; Матеріал основи: метал; Матеріал оббивки: тканина; Основа: хрестовина з роликами; Особливості: з коліщатками, зі спинкою;  Регулювання висоти сидіння;  Вага: 6,8 кг.; Висота: 110 см.; Максимальне навантаження: 90 кг.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ / СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ЛОТУ №3

Постачання Підрядником Стілець звичайний, 8 штук для громадської організації “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс’ має здійснюватися відповідно до нижчезазначеної технічної специфікації. 

Адреса доставки: місто Тернопіль, вулиця Грушевського, будинок 8

Умови постачання: В ціну предмета закупівлі включаються витрати на транспортування, навантаження, розвантаження до вказаної вище адреси.

Технічна специфікація: Стілець звичайний, Колір: чорний; Матеріал оббивки: еко шкіра; Матеріал основи: метал; висота, ширина, глибина сидіння: 45 см. Висота спинки: 40 см.

Деталі до ЛОТів описані в Технічному завданні (Додаток до запиту).

ВИМОГИ ДО ПІДРЯДНИКА

Загальні вимоги:

  • Офіційно зареєстрована компанія (для українських компаній – компанія має бути зареєстрована на території, підконтрольній уряду України). 
  • Досвід роботи у сфері постачання аналогічної продукції не менше 3 років, наявність відповідних КВЕДів.
  • Наявність сервісних центрів в Україні.
  • Наявність Web-сайту з інформацією про асортимент товарів, ціни та умови обслуговування. 
  • Вся партія товару (8 штук кожного лоту) повинна бути одного виробника, моделі та кольору (абсолютно ідентичні).

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

  • Цінова пропозиція може бути подана тільки на всі лоти разом. Не приймаються цінові пропозиції, якщо вони не пропонують поставку товарів, які відповідають усім лотам.
  • Підрядник розглядає вказані технічні параметри, як мінімально прийнятні. Підрядник може пропонувати товар за лотом, який має за окремим параметром/параметрами кращі (вищі) показники, ніж вказано у цьому запиті.
  • Цінова пропозиція подається до громадської організації “Центр розвитку ініціатив ”ІнСорс” (будь ласка, заповніть Додаток до запиту).

Цінова пропозиція подається не пізніше 18:00 год 04 березня 2024 року.

Документи повинні бути складені українською мовою, та у електронному вигляді (у форматі PDF одним файлом) надіслані учасником на електронну адресу громадської організації “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” office@insource.com.ua з темою листа “Цінова пропозиція на Меблі офісні (столи 8 шт, крісла 8 шт, стільці 8 шт) від __________ (назва Постачальника)”.

 До цієї Пропозиції додається:

1.  Рахунок

  • Рахунок виписано на громадську організацію “Центр розвитку ініціатив ”ІнСорс”.
  • Ціни без ПДВ.
  • На рахунку є фраза “Ціни дійсні протягом 10 днів з моменту виставлення цього рахунку”

2.  Порівняльну таблицю між запитуваними та фактичними параметрами техніки.

3. Витяг про державну реєстрацію.

Додатки