Старт проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області»

Команда «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією оголошують про початок проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області».

Ініціатива реалізується в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Минулого року ми реалізовували кілька ініціатив для підтримки малого та середнього бізнесу на Тернопільщині. Так, у рамках проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» проведено 26 заходів для малих та середніх підприємців, наша бізнес-школа об’єднала 34 учасників та учасниць із Лановецької, Збаразької та Кременецької громад, а деякі з них отримали нагоду побувати на міжнародній виставці Anuga в Німеччині. Більше про це можна прочитати тут

Цьогорічний проєкт «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області» покликаний створити сприятливе середовище для розвитку та ефективної роботи мікро, малого і середнього підприємництва в Тернопільській області. Ми хочемо, щоб локальні підприємці, зокрема представники релокованого бізнесу, ВПО, молодь, жінки, літні люди, особи з інвалідністю ефективно розвивали свій бізнес та завжди мали доступ до інформації та можливостей, які їм у цьому сприяли б. 

Сам проєкт має на меті налагодити ефективну роботу консультативних пунктів для бізнесу на базі ЦНАП у територіальних громадах Тернопільщини. Окрім облаштування самих консультативних пунктів, ми також запланували кілька офлайн-тренінгів та онлайн-вебінарів для їхніх працівників, а на завершення — форум для понад ста учасників та учасниць.

Таким чином, проєкт збільшить популярність та підкреслить значимість інформаційних пунктів для бізнесу, а малі та середні підприємці ефективніше отримуватимуть необхідну підтримку для розвитку свого бізнесу. 

Проєкт «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області» реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.